بدون دیدگاه

ترمیم مو به روش HRT

ریزش مو را می توان یکی از رایج ترین مشکلات مردم جهان دانست. چالشی مشترک، که چیزی بیش از یک سوم جمعت جهان را تحت تأثیر خود قرار داده است. البته افراد روزانه چیزی در حدود ۱۰۰ تار مو را از دست می دهند که این تعداد ریزش، کاملاً طبیعی است. اما زمانی این مسئله نگران کننده خواهد شد که با ریزش چند برابری این مقدار طبیعی روبرو شویم.

رژیم های غذایی نامناسب، استرس های بیش از حد، آلودگی محیط و حتی عوامل ژنتیکی، هر یک می تواند دلیلی برای تجربه ریزش مو باشد. و احتمالاً کاشت مو جزء اولین راه هایی است که فرد برای حل این چالش به آن پناه خواهد برد. اما آیا روش های متنوع کاشت مو در همه موارد می تواند به عنوان یک راهکار مناسب برای فرد محسوب شود؟ تکلیف افرادی که به دنبال روشی کاملاً غیر تهاجمی هستند و یا بنا بر دلایلی امکان کاشت مو را ندارند چه خواهد بود؟

در اینجاست که شاید بتوانیم به روش HRT به عنوان یک راه حل نگاه کنیم. اما HRT چیست؟ آیا این روش می تواند راهکار مناسبی باشد؟ کفه ترازو به سمت معایب این روش سنگین خواهد بود یا مزایای آن؟اگر می خواهید هرچه بیشتر این روش را بشناسید، ما در این مطلب به تمامی سؤالات شما درباره معایب و مزایای HRT و هر آن چه که راجع به این روش باید بدانید پاسخ خواهیم داد. پس همراه ما باشید

ترمیم مو به روش HRT نخستین روش استاندارد ترمیم مو در دنیاست. در روش HRT برخلاف روش‌های کاشت موی طبیعی، از موهای سر یا بدن خود بیمار استفاده نمی‌شود. بلکه در این روش از فیبرهای مصنوعی با ظاهر و ساختاری مشابه موی فرد استفاده می‌شود که البته رشد نمی‌کنند. بنابراین نتیجه‌ی روش HRT مانند کلاه‌گیسی است که درون پوست شما کار شده باشد. در ادامه با ما در مجله اینترنتی لی‌لی‌مگ همراه باشید تا شما را با مزایا، معایب، عوارض و هزینه کاشت مو به روش HRT آشنا کنیم.

روش ترمیمی HRT چیست ؟

ریزش مو یکی از مشکلات جدی در بین افراد جامعه است. معمولا افرادی که با این مشکل مواجه می‌شوند در گام اول به دنبال داروها و محلول‌های تقویت مو و جلوگیری از ریزش مو می‌روند. این روش‌ها در بسیاری از موارد درمان قطعی برای ریزش مو و طاسی سر نیست و فرد در نهایت مجبور است به سراغ کاشت موی سر برود. پیش نیاز اصلی برای روش‌های کاشت طبیعی مو، داشتن بانک موی مناسب است. اما به گفته محققان 50% از افراد متقاضی کاشت مو بانک موی مناسبی ندارند. به همین دلیل استفاده از روش‌های جایگزین نظیر روش‌های ترمیم مو به این افراد توصیه می‌شود که یکی از مشهورترین آنها روش HRT است.

اگر با روش های کاشت مو آشنا باشید می دانید اولین نکته مهم در تکنیک هایی نظیر FIT، FUT و یا SUT ، دسترسی به بانک موی مناسب است. (برای آشنایی بیشتر با کاشت مو مقاله مراحل کاشت مو را در همین وب سایت مطالعه کنید.) در حقیقت کاشت موی طبیعی بر پایه برداشت گرافت های طبیعی، از بخشی از پوست سر فرد تحقق پیدا می کند. حال فرض کنید بنا بر دلایلی این امکان وجود نداشته باشد.

به طور مثال فرد کاملاً بدون مو یا به اصطلاح طاس باشد. یا به دلیل ابتلا به بیماری های زمینه ای نظیر دیابت، فرد امکان انجام کاشت موی طبیعی را نداشته باشد. شاید این جرقه ای برای روی آوردن به روشی جایگزین، نظیر روش ترمیم مو HRT باشد. روشی که وجه تمایز آن با دیگر تکنیک های کاشت، عدم نیاز به گرافت های طبیعی است.

در واقع گرافت و یا فولیکول موی مورد نیاز در  روش HRT، به صورت کاملاً مصنوعی ساخته خواهد شد. البته در ساخت این گرافت ها، ساختار موی فرد کاملاً در نظر گرفته می شود. ویژگی هایی نظیر رنگ و جنس موی فرد پارامترهای اصلی است که قبل از از انجام کاشت به طور دقیق مورد بررسی قرار می گیرد. اما در نهایت می توان گفت نتیجه حاصل از این کاشت، شبیه به کلاه گیسی خواهد بود که بر روی پوست شما چسبیده است.

مراحل ترمیم مو به روش HRT

همان طور که در بخش های قبل گفتیم، ما در HRT ، نه با گرافت هایی طبیعی، بلکه با نوع مصنوعی آن سر و کار داریم. اما گرافت مصنوعی چیست و چه ساختاری دارد؟

گرافتی که در HRT از آن صحبت می کنیم، به طور کلی ساختاری مشابه با نوع طبیعی آن دارد. اما با جنسی از پلیمر. این نوع گرافت که به نام گرافت ترانس درمال نیز از آن یاد می شود، شامل تعدادی فیبر مصنوعی، با ضخامت هایی در حدود ۰/۳۵ است. فیبرهایی که تلاش می شود به لحاظ ظاهری بیشترین شباهت به موی فرد را داشته باشد. ظاهر این گرافت ها شبیه به غشایی نازک است که حاوی تعدادی تار مو، تهیه شده به روش مصنوعی است که قابلیت نفوذ هوا در آن وجود دارد.

اما مهمترین مرحله در روش ترمیمی HRT تطبیق تارهای مصنوعی تولید شده با ساختمان موی فرد است. در واقع این مرحله می تواند تعیین کننده میزان طبیعی بودن نتیجه حاصل از کاشت با این روش باشد. در اینجاست که پای اسکن های دیجیتالی دقیق، جهت بررسی کامل موی فرد متقاضی به میان می آید. به وسیله اسکن، جنس، میزان ضخامت هر تار مو، رنگ و حتی حالت موی فرد تعیین می شود. در مرحله بعد، گرافت های مصنوعی منطبق با تمامی این مشخصات، با در نظر گرفتن تراکمی که جهت کاشت با مشورت فرد تعیین شده، تولید خواهد شد.

حال نوبت به اجرای این روش ترمیمی است. برای شروع کاشت HRT اولین قدم، تمیز نمودن ناحیه ای است که قصد کاشت بر روی آن را داریم. این عمل جهت آماده سازی ناحیه مورد نظر برای چسباندن هر چه بهتر تارهای مصنوعی تولید شده ضروری است. سپس پزشک یا متخصص، به ترتیب مراحل چسباندن گرافت ها را در بخش های معین شده آغاز خواهد نمود.

کلیه این مراحل تنها در یک جلسه صورت خواهد گرفت و فرد پس از پایان کاشت نیازی به استراحت و یا محدودیت فعالیتی خاصی نخواهد داشت. باید بدانید میزان طبیعی بودن نتیجه حاصل از روش ترمیمی HRT، بی شک تا حد زیادی به تبحر و دقت بالای متخصص اجرا کننده کاشت بستگی خواهد داشت.

اما احتمالاً باشناخت HRT یک سؤال برای شما مطرح خواهد شد! دقیقاً چه کسانی کاندید مناسبی برای استفاده از کاشت HRT هستند؟ در چه شرایطی ما باید این روش را انتخاب کنیم؟

کاندید مناسب ترمیم مو

یقیناً یکی از مهمترین عواملی که ممکن است فرد را به فکر استفاده از این روش ترمیمی بیاندازد، نبود بانک موی طبیعی است. پس اگر کاملاً موهای خود را از دست داده اید، می توانید به HRT به عنوان یک گزینه پیش رو فکر کنید.پس اگر در بازه سنی 25 الی 60 سال هستید، به بانک موی طبیعی دسترسی ندارید و یا گرفتار یک بیماری زمینه ای می باشید، می توانید به HRT فکر کنید! اما این نکته را به خاطر داشته باشید که حفظ تارهای موی کاشت شده در این روش، مستلزم تکرار کاشت در دوره هایی مشخص است.

ترمیم مو به روش HRT یک روش مناسب برای همه‌ی بیمارانی است که به هر دلیلی نمی‌توانند یا تمایل ندارند از روش‌های کاشت موی طبیعی استفاده کنند. این روش یک انتخاب مناسب و عالی برای کسانی است که از ریزش مو ناشی از بیماری‌های خودایمنی، طاسی کامل با الگوی مردانه، بیماری آلوپسی و سوختگی رنج می‌برند. همچنین ترمیم مو به روش HRT برای افرادی که بانک موی مناسبی ندارند و نمی‌توان گرافت‌های طبیعی مو از سر آنها استخراج کرد، مناسب است. این افراد می‌توانند با استفاده از روش HRT به موهایی پرپشت و با ظاهری نسبتا طبیعی دست یابند.

مزایای ترمیم مو به روش HRT

کاشت مو به روش HRT را نمی توان یک عمل پیوند موی طبیعی نامید، زیرا در این روش از موهایی شبیه به موهای واقعی فرد استفاده می شود که کاملا مصنوعی هستند.HRT هم مانند هر روش کاشت دیگری معایب و مزایایی را در کنار هم دارد. اما زمانی که پای انتخاب به میان بیاید، باید ببینیم مزایا می تواند بر معایب و محدودیت ها غالب باشد یا خیر؟  ما مزایا و معایب روش HRT را به شما خواهیم گفت، و حال شمایید که با آگاهی کامل می توانید انتخاب کنید!

در مورد مزایای این روش تنها می توان گفت که مناسب افرادی است که بانک موی مناسبی ندارند و کاشت موی طبیعی برایشان امکان پذیر نیست. اما برای افرادی که بانک موی آن ها ضعیف است نیز چاره ای وجود دارد و آن هم کاشت مو به روش BHT می باشد. در این روش به دلیل عدم وجود بانک موی مناسب، برداشت گرافت ها از موهای بدن انجام می شود.

  • HRT روشی کاملاً غیرتهاجمی است که به همین دلیل هیچ یک از عوارض ناشی از جراحی را به همراه نخواهد داشت. عوارضی مانند خونریزی ناحیه کاشت، تورم و یا دوران نقاهت پس از کاشت، که می تواند برخی از افراد را از انجام کاشت طبیعی منصرف کند.
  • نیاز به مراقبت کمتر از گرافت های مصنوعی در مقایسه با نوع طبیعی آن.
  • انجام کلیه مراحل روش ترمیمی HRT در یک جلسه و بازگشت به فعالیت های روزانه معمول بلافاصله بعد از انجام کاشت.
  • عدم نیاز به بی حسی موضعی،
  • امکان افزایش تراکم مو بنا به درخواست متقاضی کاشت،
  • امکان استفاده از روش HRT برای بیمارانی که به دلیل بیماری های زمینه ای قادر به انجام کاشت طبیعی نیستند.
  • برداشت گرافت های مصنوعی پس از انجام کاشت، در صورت عدم رضایت از نتیجه حاصله.

آیا خانم‌ها هم می‌توانند از ترمیم مو به روش HRT استفاده کنند؟

خانم‌هایی که به هر دلیلی دچار ریزش مو می‌شوند، در گام اول می‌توانند از روش‌های کاشت موی طبیعی استفاده کنند. کاشت مو در زنان کاملا مشابه کاشت مو در آقایان است و هیچ تفاوتی ندارد. اما در صورتی که به دلیل نداشتن بانک موی مناسب یا سایر عوامل کاشت مو برای خانم‌ها امکان‌پذیر نباشد، می‌توان از روش‌های ترمیم مو نظیر ترمیم مو به روش HRT استفاده کرد. البته همانطور که گفتیم این روش از نظر هزینه چندان به صرفه نخواهد بود.

دوران بهبودی در کاشت مو به روش HRT چقدر است؟

به محض پایان یافتن جلسه کاشت مو به روش HRT، شما می‌توانید نتیجه عمل و شکل خط موی جدید خود را ملاحظه کنید. هر چند ممکن است در این مرحله موها به اندازه کافی پرپشت به نظر نرسد که این موضوع به دلیل وجود قرمزی و پوسته پوسته شدن پوست سر است. پس از برطرف شدن این مساله، نتیجه نهایی ترمیم مو به روش HRT قابل مشاهده است. در نظر داشته باشید که ترمیم مو به این روش در مقایسه با روش‌های جراحی کاشت مو نیاز به مراقبت کمتری دارد. شما پس از ترمیم مو به روش HRT می‌توانید همانند گذشته به حمام، فعالیت‌های ورزشی، استخر، سونا و … رفته و همچنین برای موهای ترمیم شده از سشوار، رنگ، فر، ژل و … استفاده کنید.

آیا در روش کاشت مو HRT سر باید به طور کامل تراشیده شود؟

به طور کلی بهتر است گرافت‌های مصنوعی در کاشت مو به روش HRT بر روی سطح کاملا تراشیده از پوست سر چسبانده شود تا ماده پایه آن حالت نامرئی داشته باشد. با این کار این ماده از نظر ظاهری بر روی پوست سر مشخص نیست و در عین حال موجب ناراحتی و زحمت برای فرد نمی‌شود. معمولا تراکم موها در ناحیه‌ای از پوست سر که سیستم موهای ترمیمی برای آن طراحی شده است، خیلی پایین است و تراشیدن موهای آن ناحیه قطعا نمی‌تواند تاثیر قابل توجهی در کاهش تراکم موها داشته باشد. علاوه بر آن وقتی شما از سیستم ترمیم مو استفاده می‌کنید، دیگر کسی متوجه طاسی و کم‌پشتی موهای شما نخواهد شد.

مشاوره رایگان

جهت دریافت مشاوره رایگان درخواست خود را از طریق فرم زیر ارسال کنید. کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.
با توجه به محدودیت های اینترنتی جهت تسریع مشاوره میتواید با شماره های 09134000056 و 09100022281 تماس حاصل فرمایید

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

زمینه‌های نمایش داده شده را انتخاب نمایید. بقیه مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد ترتیب، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • شناسۀ محصول
  • امتیاز
  • قيمت
  • موجودی
  • دسترسی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیح
  • محتوا
  • وزن
  • اندازه
  • اطلاعات اضافی
برای مخفی‌کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک نمایید
مقایسه